PLANERADE KULLAR


Sweep är dräktig och planerad valpning är kring 13 mars . Hanen som Charlotte på Minnows har, är Roekull Z's Inch "Odd". 
Odd är en svart hane med gula anlag, och han är hälsotestad och fri från alla hereditära sjukdomar (prcd-PRA, myopati, SD2, EIC, Stargardt, HNPK)
Han är dessutom givetvis Ögonlyst u.a. och har HD: A/A och ED: 0/0.

Det innebär att om allt går väl så är det leverans av ett gäng valpar i mitten av maj.


_____________________________________________________________

De som känner vår Sweep vet att hon är en ganska låg men kraftig tik som älskar att arbeta! I apporteringen ger hon allt, hon är noggrann och kommer med glädje in med sina byten. Hon bryr sig inte om andra hundar under träning och hemma funkar hon med de andra hundarna. I specialsöket gör hon enorma framsteg, hon är en naturbegåvning i allt näsarbete. Hennes styrka är att hon är helt obrydd i alla olika miljöer, hon klättrar och hoppar på allt!

Hon är en mild och vänlig själ som älskar människor! Dessutom är hon otroligt miljöstark och har underbar mentalitet.
Sweep har visat sig vara en FANTASTISK mamma, hon är mån om sina valpar, tålmodig, rättvis och fostrande utan att vara sur eller elak. ÄLSKADE SWEEP!!!

Harkeel Sweep


HD A/A

ED: 0/0

Ögon: ua (juni 2022)

Testad fri från PRA & CNM,

SD2: clear
EIC: Clear

Statgardt: clear

Sweep är en underbar hund på alla sätt. Hon är liten men kompakt och väldigt kraftfull i det hon gör. I apporteringen är hon explosiv ut, kopplar snabbt på näsan och lämnar villigt av dummysarna. Allt hon gör är med stor glädje och arbetslust. I specialsöket är hon ivrig men ändå noggrann, en väldigt trevlig kombination som gör henne lätt att träna.

För filmer på Sweep gå in på min instagram @k.och.co

Roekull Z's Inch "Odd"


Odd är en hund som hänger med på allt - inget förvånar eller skrämmer honom - en mycket stabil hund, glad och öppen.
Han är väldigt balanserad och harmonisk inomhus. I arbetet är han lättstyrd och vill alltid vara till lags. Odd har ett fokuserat arbetssätt där han är smart i sina val. Han har varit med på praktisk jakt och skött sig fint. BPH godkänd med skott. 

Odd under jakt september 2023

Valparnas stamtavla

Nedan följer bilder på Sweeps första kull, min D-kull

D-kullen 6 veckor

D-kullen 3 veckor

D-kullen 3 dagar

D-kullen dag 1 (helt nyfödda)